Svilene bube

“I nije važno da li droga ili joga…”

“…Samo je bitno čemu dođeš putem toga.” pevaju Letu Štuke.

Nije vikend, pa umesto droge, preporučujem jogu!

Besplatnu.

Laganu.

Odbacite predrasude, uzmite peškir ili prostirku za plažu i postavite je negde odakle ćete videti monitor svog računara. Najbolje su one sunđeraste prostirke ali nećemo se sad razbacivati.

Sad kliknite na www.doyouyoga.com! Kada dođete na sajt, idite na 30 day yoga challenge koji vodi lepuškasta Erin Motz (dole na slici). Za sebe kaže da je bad yogi (tako joj se zove i blog) jer na svojim časovima ne govori toliko o drevnoj filozofiji, nego ih čini pristupačnijim običnom čoveku i fizički ne toliko zahtevinim.

erin

Svakog dana dobijaćete na mail (potrudite sa da to bude mail koji najčešće otvarate) 20 minutni video sa vežbama. I tako celog juna! Oni koji kasne mogu da pronađu prethodne vežbe na sajtu i krenu iz početka.

Erin i ja se družimo cele nedelje, (da ne lažem, nekad preskočim pa se vratim), nekad je opsujem što može sve da uradi, ali shvatim da se i ona muči. Vežbe nisu previše zahtevne i Erin se trudi da svakome omogući da radi teži i lakši stepen. Ona uvek radi taj teži nivo vežbe i preterana je kada prizna da joj je teško pa sebe malo približi nama smrtnicima.

stajejoga

Ako se još pitate da li sam normalna, i šta će vama joga u životu, preporučujem da pogledate kakvo telo Madona, Dženifer Eniston, Džulijen Mur ili Lejdi Gaga IMA! Sve su obožavateljke i velike promoterke joge. O ne, muškarci se neće izvući! Prezgodni Metju Mekonahi i Adam iz Maroon 5 su tu da vam dokažu da joga nije samo za nežniji (lepši) pol.

Mada, čini se da je najbolja joga za parove, koja je trenutno najveći hit u svetu. Ukoliko vaše drago biće odbija da radi vežbe, iskoriste je/ga da odmorite leđa!

jogagif

.Angelina Popović.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 12, 2013 by in Malo pažnje! and tagged , , , , , .

Follow us on Twitter

Like us on Facebook

Love us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

%d bloggers like this: