Vrućina i oborina

on

Počinjemo da se osećamo kao servis za vremensku prognozu. Danas toplo, sa temperaurom oko 23 stepena i mogućim kratkim pljuskovima. A znate šta se desi svaki put kada u isto vreme pada kiša i sija sunce? Pa rodi se jedna veštica.

 

 

Šta obući –

Mi ne znamo kako je to nositi gumene čizme na visokoj temperaturi, ali trenutno to izgleda kao jedino dobro rešenje. Ako neko isproba neka javi!

 

Šta slušati –

Prvo malo slušajte stare, setne i lagane pesme Idola, pa se onda prebacite na novi Vladin album sa Letnje kino bendom. Muzika kao i vreme malo kiša, malo sunce.

 

Šta gledati –

Urađen je rimejk fim Čarobnjak iz Oza i počeo da se daje u našim bioskopima. Dok ne odete da pogledate novi, podsetite se starog, lupite cipelicama i možda odletite na, recimo, Maldive!

 

Gde otići –

Do prve knjižare po nekog Kapora, recimo.

“Traži se jedna polovna nedelja, bez vesti o nesrećama i ratovima! Traže se prijatelji, makar dotrajali, svi oni iščezli, raseljeni, izgubljeni, poženjeni, traže se svi oni što su nas raznosili komad po komad, deo po deo: delove našeg vremena, naše ljubavi, traže se da vrate ljubav.”

 

 

 

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s