Flamingo ili odvedi me u trope

on

 

Pre neki dan, dok sam obavljala dnevni rekreativni obilazak prodavnica, u pokušaju da smirim savest posle one 4. kugle sladoleda jer hodanje jelte troši kalorije, naišla sam na jedan komad garderobe koji me je naveo da se kikoćem kao mala devojčica u sred prodavnice. Bio je to, pripremite se, šorc na flamingose.

 

Ne znam kada se tačno, u mom umu razvila oduševljenost ovom životinjom i samom idejom tropskih šara ali posle jednog pogleda sva kiša i bljuzga Novog Sada su nestale i već sam zamišljala kako, u dotičnom, ležim u ljuljašci pod palmama dok me dva kršna Havajca hlade odgromnim listovima paprati, a bend u pozadini peva “Aruba, Jamaica, uuuUuuu I wanna take her..”.

Toliko o tome da boje zaista ulepšavaju svet, a još kada ih iskoristimo za tako apsurdan motiv kao što je gomilica malih flamingosa koji šire krila preko vaših guzova svet zaista postaje lepše mesto.

 

Naravno, i ova je oduševljenost  bila kratkog daha i nestala je u pogledu na četvorocifren broj koji se krio na etiketi ispod natpisa “cena”. Ali neka, sačekaće on mene na sniženju pa ćemo se zajedno šepuriti na uzavrelom pesku Štranda, a do tada ostaju su mi samo flamingosi na Animal Planet-u.

.Jelena Kikić.

 

 

Advertisements

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava / Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava / Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava / Promijeni )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Odjava / Promijeni )

Povezivanje na %s