Lignje sa Šampinjonima

‘’Dragi, boli me glava’’.

Navodno, najčešća rečenica žene koja nije raspoložena za seks. Iako su naučnici ustanovili da je seks dobar za sijaset stvari, između ostalog i protiv glavobolje, ovaj izgovor ostaje večito popularan kod žena.

Međutim, večeras je veče kada vam taj izgovor neće biti potreban. Večeras će se žene širom Evrope samovati jer njihov dragi nije ‘in the mood’. Ne, ne boli ga glava… JOŠ GORE! Večeras je drage moje, Liga Šampiona (ne mešati sa specijalitetom ‘’Lignje sa šampinjonima’’, to je nešto drugo).

Da, tužno zvuči, ali večeras će žene u svojim mračnim sobama obgrliti vibratore dok će im iz dnevne sobe dopirati miris cigara, semenki, piva, muškog znoja, neartikulisani zvuci i sjaj zelenog ekrana.  Ako ste srećnice, vaš dragi je otišao kod drugara čija, neka druga nesretna žena, će trpeti sve gore opisano.

Mi iskusne žene iz “Svilenih buba“ koje smo se već nekoliko godina unazad nalazile u ovakvim situacijama nudimo vam nekoliko rešenja za kvalitetno utrošeno vreme:

 

1. Posvetitite se sebi

Kada ste poslednji put odradile generalku svog tela? Počupajte obrve, uzmite strašno i osuđujuće uveličavajuće ogledalo, skupite hrabrosti i utvrdite da li vam lice liči na površinu Meseca, pa se uhvatite u koštac sa svakom zapušenom porom koju primetite. Dohvatite kamen za pete i izribajte tabane onako temeljno kako niste cele godine. Uostalom, leto stiže. Posvetite pažnju noktima, ukoliko ih radite kod manikirke možete ih prelakirati još jednim slojem bezbojnog laka ili nekom novom bojom. Izdepilirajte se! Neka na vama ne ostane nijedna jedina dlaka sem kose, trepavice i obrva.

Image

 

2. Veliko spremanje

Nedavno ste doveli u tip-top stanje i nema potrebe za generalkom tela? Bez brige, imamo još ideja. Zašto ne biste spremili sobu? Pod spremanjem ne podrazumevamo usisavanje, brisanje prašine i slične uobičajene radnje, za njih nemate vremena, a verovatno ni snage u 9 uveče. Ipak, možete uneti malo reda u svoj kutak. Drevna kineska nauka Feng šui kaže da je Či energija koja uvek treba da kruži i da generalno ne podnosi stagnaciju i nered. Za početak, navijte satove u sobi ako skazaljke stoje. Sredite svoj radni sto, ali ne tako što ćete fioku natrpati stvarima već namenski odložite svaku stvar na svoje mesto, a velika je verovatnoća da ćete najviše toga pobacati u korpu za otpatke, recimo kore od banane, omote od čokoladice i post-it poruke poput “Nahrani mačku i popij pilulu za kontracepciju“.

Poznato je da svaka žena vodi računa o svom donjem rublju i bira gaćice po raspoloženju i nameni, a ne “jednostavno ove su došle na red“ kao što to rade muškarci. Olakšajte sebi , sortirajte gaćice po boji, teksturi i nameni.

Image

 

3. Joga

Vi ste “srećnica“ čija je jača polovina dovukla gomilu drugara koji više podsećaju na pijane gusare nego na normalne muškarce? Od svakog “Ooooooooooooooo!“ i “Aaaaaaaaaaaaa“ kada je šanasa za gol vama puca jedan kapilar u oku dok peti put pokušavate da pročitate stranicu knjige dok ste zatvorene u svojoj sobi? Klin se klinom izbija. Pokušajte da što bolje izolujete svoj prostor od zvukova i mirisa. Na sajtu You Tube postoji sijaset kvalitetnih snimaka časova Joge. Popalite mirišljave štapiće po sobi, sedite na pod u turski sed, slušajte prijatnu muziku i prijatan glas koji vam govori da se opustite i dozvolite sebi da se vaša nervoza istopi kao masnoća pod “Ferijem“.

 

4. Ako ne možete da ih pobedite, pridružite im se

Opcija kojoj pribegavamo najčećše kada sve ostalo propadne, što nikako ne znači da je loša. Iako vam je vaš mužjak (jer on to u ovim trenucima i jeste, normalno ljudsko biće svakako nije) izričito zabranio i naredio da se ne pomerate iz svog kaznenog prostora, čak je preventivno i skratio lanac kojim vas vezuje, napravite se lude i pojavite se u dnevnoj sobi baš tu negde 15 minuta od početka, kada je situacija već počela da se zahuktava. Nacrtajte svoju zadnjicu (što veća – to bolje) tačno ispred zelenog ekrana, sa ogromnim kezom na licu, nudeći kiflice. Kada vam uz povike stave do znanja da blokirate ekran, naizgled žurno se pomerite, ali primetite kako vašem mužjaku već pomalo pulsira vena na slepoočnici. 1-0 za vas. Budite glasne. Budite ljubopitljive. Sve vas interesuje, sve želite da znate. Pitanje “Ali ja i DALJE ne razumem – ŠTA JE TO OFSAJD?“ treba da se ponavlja na svakih 6.75 minuta cirka. Kada se dešava najveća šansa, iskoristite priliku da svog mužjaka upitate “Da li smem da potrošim ušteđevinu za auto za onu prelepu tašnu koju sam juće videla u “Guess-u“? Naučno je dokazano da se tokom šanse na utakmici u muškom mozgu odvijaju takvi hemijski procesi koji prave neku vrstu mini amnezije. Savršeno za vas.

Image

 

5. Vibrator

Bez mnogo objašnjenja – vaš mali ili ne tako mali verni vibrirajući drug ne zna šta je utakmica, ne pije pivo, ne kladi se i neće vas kasnije zapitkivati “A jesi li svršila?“

Eto, drage moje, nekoliko saveta da učinite ovo veče što prijatnijim za sebe. A nakon utakmice? Da citiramo G. R. R Martina, autora popularne epske fantazije “Pesma o ledu i vatri“: “Ništa bolje od žene nakon što nekom pustiš krv“, hoteći da kaže da je zbog naleta adrenalina seks najbolji posle bitke. Živimo u 21. veku kada se bitke, hvala bogu, više ne vode, ali zato možemo parafrazirati “Ništa bolje od žene nakom dobre tekme“. Ako ste sledile naše savete, sada bi trebalo da ste sređene, izdepilirane, seksualno uzbuđene, a soba bi trebalo da vam je u najboljem redu, mirišući na aromatične štapiće. Ima li boljih uslova za romantično vođenje ljubavi? Dograbite svoju pijanu mešinu iskrivljenu od alkohola i radosti jer je njegov tim pobedio i osvojio mu pare na kladionici ili iskrivljenu od alkohola i tuge jer je njegov tim izgubio i odneo mu pare na kladionici. Sve u svemu, dograbite ga i dokažite da je seks posle utakmice svakako kvalitetan.

*Napomena: Gore opisani saveti mogu se iskoristiti ne samo u vreme Lige Šampiona već i u vreme svih ostalih bitnih i manje bitnih fudbalskih događaja.

.Kinky Mind.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: